Så skapar ni stort genomslag med små och enkla medel

Aldrig tidigare har företag och organisationer haft sådana möjligheter att nå ut med sin kommunikation som i dag tack vare digitaliseringen.  Ofta finns det fantastiska berättelser att berätta från verksamheten. Men allt för sällan tas det tillvara.

I workshopen ”Kreativ och effektiv digital kommunikation” får ni lära er hur man sticker ut i bruset och skapar kommunikation för era digitala ytor som attraherar, informerar och roar era målgrupper – och samtidigt stärker ert varumärke.

Workshopen innehåller flera kreativa och roliga övningar och är fylld med konkreta och vassa tips. Ni får bland annat lära er:

• Storytelling – så hittar, skapar och paketerar ni berättelser som andra vill dela vidare
• Tonalitet – så jobbar ni med ett fängslande språk
• Kanalval – så fångar ni era målgrupper i rätt sociala kanaler
• Verktygstips – de digitala verktygen ni inte klarar er utan

Och det bästa? Workshopen skräddarsys just för er organisation. Inför workshopen analyseras ert arbete i de sociala kanalerna och under workshopen tar vi tillsammans fram olika förslag som kan fungera som underlag för en contentstrategi för er organisation. 

Efter workshopen kommer ni inse vilken guldgruva ni sitter på – och ni kommer kunna skapa kreativt och kostnadseffektivt innehåll ”inhouse” som andra vill interagera med och dela vidare.

Om föreläsaren: Mitt namn är Linus Mattisson och jag ligger bakom flera framgångsrika kampanjer i sociala medier de senaste åren, är flitigt anlitad som föreläsare och utsågs nyligen till ”Årets kommunikatör”.

Intresserade? Kontakta mig här för mer information om kostnad och upplägg för workshopen – eller slå mig en signal på 073-501 78 54 så berättar jag mer!