Vill ni vässa er närvaro i sociala medier och samtidigt stärka era kundrelationer, varumärke och sälja mer?

Perfekt, då kan jag hjälpa er.

Jag har jobbat professionellt med sociala medier och digital kommunikation sedan 2006 och ligger bakom flera uppmärksammade och lyckade kampanjer i sociala medier . vunnit priser och är också flitigt anlitad som föreläsare inom området, bland annat i några av Sveriges största event om digitala affärer.

Jag kan sociala medier och vet vad som krävs för att nå ut med sina budskap i kanalerna. De sociala kanalerna och digitala ytorna kommer att växa och bli ännu viktigare framöver för företag och organisationer i sitt arbete med marknadsföring.

I dagsläget erbjuder jag som flera spännande föreläsningar, workshops och strategier. Jag hjälper er att förstå nyttan med sociala medier och visar hur ditt företag eller organisation kan använda sig av sociala medier för att marknadsföra era produkter, tjänster och stärka kundrelationerna. Utbildningarna är både teoretiska och praktiska, men är väldigt ”hands on” med massor av konkreta tips och utvecklingsförslag anpassat just för er verksamhet.

Självklart går det att kombinera föreläsningar, strategi och workshops – allt skräddarsys efter era önskemål och behov.

Online coaching

  • Avstånd ska inte vara något hinder. Därför erbjuder jag också online coaching för företag och organisationer. Jag erbjuder samma tjänster som ovan. Skillnaden är att allt nu sker online.

Låter det intressant? Hör av dig här så berättar jag mer om pris och upplägg eller slå mig en signal på 073-501 78 54