Får passa på att berätta om en liten milstolpe för den egna konsultverksamheten! För jag var nyligen inbjuden i dag till Ikeas hjärta och bas ”Ikea of Sweden” i Älmhult för att köra min filmworkshop och snacka om digital kommunikation för delar av deras strategiska kommunikationsavdelning. Självklart riktigt inspirerande att konsulta för Sveriges största och starkaste varumärke. Riktigt kul att ”lilla jag” jag kan lära ut Ikea något. Ett kvitto på att jag gör något rätt och en fjäder i hatten för den egna verksamheten. Och samtidigt superkul att se Ikealand i Älmhult. Det är verkligen en inspirerande miljö att jobba och verka i.

Är ni också intresserade av min workshop ”Skapa proffsig film med mobilen” så är det bara att mejla mig på content@linusmattisson.se eller slå en signal på 073-501 78 54 så berättar jag mer.
/Linus