Det var ett tag sedan jag senast bloggade. Men det innebär inte att jag legat på latsidan. Snarare tvärtom. Det har hänt väldigt mycket. Den största förändringen är att jag har fått ett nytt jobb!

Sedan augusti jobbar jag med marknadsföring och kommunikation på Örebro universitet. Jag jobbar med studentrekrytering där mitt fokus är att utveckla innehållet för våra digitala ytor, primärt det rörliga innehållet men också utveckla den datadrivna biten. Det har varit full fart sedan jag började, men samtidigt fantastiskt kul och inspirerande. Och har flera spännande idéer som jag hoppas kunna realisera under våren. Håll utkik!

Utöver min anställning på Örebro universitet har jag också haft lite tid att konsulta och föreläsa, bland annat för Västarvet i Göteborg och för Södertälje kommun. Jag har dessutom ett spännande uppdrag lite senare i vår. Får återkomma till det. Jag var också inbjuden som föreläsare till den stora konferensen Publikom tidigare under hösten.

Men är ni intresserade av att mina tjänster, bland populära workshopen ”Skapa proffsig film med mobilen” är det bara att dra iväg ett mejl till content@linusmattisson.se

Utöver det har jag och en kompis ett spännande projekt på gång. Vi hoppas kunna sjösätta det under mars månad. Så håll utkik här och i andra sociala kanaler, primärt Linkedin, där vi kommer att berätta mer.