Har under hösten kört min populära workshop ”Skapa proffsig film – med din smartphone” för olika organisationer och företag. Nu har jag tagit fram ett nytt workshopkoncept som heter ”Kreativ och effektiv digital kommunikation” och nyligen var det premiär för den. Körde den för kommunikationsenheten på Energimyndigheten i Eskilstuna.

Syftet med workshopen är att visa hur man små och enkla medel kan skapa stort genomslag i de digitala ytorna och de sociala kanalerna. Hur man kan skapa mycket proffsigt digital innehåll inhouse. Kostnadseffektiv kommunikation helt enkelt. Förutom att arbeta med video och infografik under workshopen bjuds det på en rad konkreta och vassa tips hur man som organisation kan utveckla och vässa sin digitala kommunikation på olika sätt. Och det bästa? Workshopen skräddarsys just för er organisation. Tanken är att workshopen ska fungera som underlag för en contentstrategi.

Är er organisation också intresserade? Bara att mejla mig på content@linusmattisson.se eller slå mig en signal på 073-501 78 54 så berättar jag mer!