Trots kräksjuka lyckades jag genomföra föreläsningen på Hotel Birger Jarl. Bilder: Niklas Lundborg och privat

Jag skulle egentligen ha varit på plats på Hotel Birger Jarl i Stockholm i tisdags och föreläst om hur man skapar engagerande innehåll i sociala medier och de knep måste använda för att nå dit.

Men på måndagskvällen åkte jag på vinterkräksjuka och har sedan dess varvat fosterställning med akuta besök på toaletten. Riktigt oflyt, men så är livet ibland. Shit happens. Bokstavligt talat.

I går kändes det lite bättre, och skam den som ger sig. Jag insisterade ändå på att få genomföra föreläsningen på onsdagen och vi kom överens om jag skulle köra via join.me och delad skärm och projektledarens telefon inkopplad i högtalarsystemet. Föreläsningen flöt på bra och fick en del frågor efteråt. Även om jag förstås hellre hade varit på plats för mer dynamik. Men ändå kul att vi kunde genomföra föreläsningen!

Synd dock att jag missade i konferensen i övrigt. En rad spännande föreläsare medverkade under de två dagarna, bland annat Johan Yilmaz från Gullers Grupp som berättade hur man boostar engagemanget med rörligt innehåll i de digitala kanalerna. Men det kommer fler tillfällen. Blev inbjuden till annan konferens som anordnas av Teknologisk Institut i vår, där bland annat Frida Boisen föreläser.

/Linus