linus-mattisson2

Bild från föreläsning för Örebro kommuns räkning under kommunikationsbyrån Kreafons inspirationsdag i Göteborg i våras. Foto: Kreafon

Jag skulle egentligen varit och föreläst på konferensen ”Digitala medier i offentlig sektor” i dag. Men tyvärr ställdes konferensen in. Så är det ibland. Men tråkigt, eftersom en rad intressanta föreläsare var inbjudna, bland annat Fredrik Wass som driver vassa och initierade bloggen bisonblog.se.

Däremot är jag inbjuden som föreläsare till två olika konferenser i Stockholm i januari och i mars som arrangeras av Conductive och Framtidsverket. Fokus i mina föreläsningar är främst hur man skapar engagerande innehåll i de digitala ytorna – och de knep man måste använda för att nå dit, bland annat genom tydliga och smarta innehållsstrategier. Men det är inte bara fokus på innehållet, jag berättar också hur man kan vässa kundservicen i sociala medier. Plus lite annat matnyttigt.

Jag har föreläst för en del företag och myndigheter tidigare, och det viktigaste för mig vid en föreläsning är inte monolog – utan dialog. Min ambition är att alltid få till ett bra samtal med publiken. Jag tror det är viktigt att inte gå in med pekpinne och berätta hur det ligger till och hur saker ska vara. Istället handlar det om att stärka en hel grupp i en föreläsningsmiljö.

Intresserade är förstås välkomna att ta kontakt via content@linusmattisson.se Kan självklart skräddarsy innehållet så det anpassas till just er publik.

/Linus