I dagsläget erbjuder jag tre spännande föreläsningar. Självklart går det att kombinera föreläsningarna. Allt skräddarsys efter era behov och önskemål. 

  • Skapa digital succé med berättelsen i fokus
    Aldrig tidigare har företag och organisationer haft sådana möjligheter att nå ut med sin kommunikation som i dag tack vare digitaliseringen.  Ofta sitter man på en guldgruva av berättelser – men allt för sällan tas det tillvara. I föreläsningen ”Skapa digital succé med berättelsen i fokus” får ni lära er hur man skapar kommunikation för era digitala ytor som attraherar, informerar och roar era målgrupper – och samtidigt stärker ert varumärke. Och det bästa? Föreläsningen skräddarsys just för er organisation.
  • Så stärker disposable media ert varumärke  
    Allt mer innehåll i sociala medier ligger ute under en begränsad period innan det försvinner, så kallat disposable media. I den här föreläsningen berättar jag hur ni på ett smart sätt kan jobba med de nya funktionerna som Instagram, Facebook och Snapchat nu erbjuder – och hur disposable media kan stärka ert varumärke avsevärt. Dessutom berättar jag hur ni kan utnyttja de spännande livesändningsfunktionerna på Facebook och Instagram på bästa sätt.
  • Låter det intressant? Hör av dig här så berättar jag mer om pris och upplägg eller slå mig en signal på 073-501 78 54