I dagsläget erbjuder jag två spännande föreläsningar. Självklart går det att kombinera föreläsningarna. Allt skräddarsys efter era behov och önskemål. 

  • Skapa digital succé med berättelsen i fokus
    Aldrig tidigare har företag och organisationer haft sådana möjligheter att nå ut med sin kommunikation som i dag tack vare digitaliseringen.  Ofta sitter man på en guldgruva av berättelser – men allt för sällan tas det tillvara. I föreläsningen ”Skapa digital succé med berättelsen i fokus” får ni lära er hur man skapar kommunikation för era digitala ytor som attraherar, informerar och roar era målgrupper – och samtidigt stärker ert varumärke. Och det bästa? Föreläsningen skräddarsys just för er organisation.
  • Så stärker disposable media ert varumärke  
    Allt mer innehåll i sociala medier ligger ute under en begränsad period innan det försvinner, så kallat disposable media. I den här föreläsningen berättar jag hur ni på ett smart sätt kan jobba med de nya funktionerna som Instagram, Facebook och Snapchat nu erbjuder – och hur disposable media kan stärka ert varumärke avsevärt. Dessutom berättar jag hur ni kan utnyttja de spännande livesändningsfunktionerna på Facebook och Instagram på bästa sätt.

    Låter det intressant? Hör av dig här så berättar jag mer om pris och upplägg eller slå mig en signal på 073-501 78 54